Instant Gaming EU
 
 

Köp Planet of the Eyes

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Planet of the Eyes är ett sci-fi-äventyrsplattformspel där du styr en ensam enögd robot genom en fientlig utomjordisk planet. På något sätt måste du överleva alla utmaningar på planeten och hitta ett sätt att bli räddad.



    Upplev en fantastisk handgjord visuell stil i kombination med utmanande fysikbaserade pussel och plattformsnivåer. Styr din robot genom ett främmande landskap som kommer att testa både dina reflexer och din logiska förmåga. Utforska länder med vackra och slående färgglada landskap. Se upp för enorma utomjordiska varelser som ser dig som ännu en måltid. Oroa dig inte - du återuppstår snabbt om du dör, vilket gör att du kan försöka igen så många gånger som behövs. Var inte rädd för att misslyckas. Varje unik död kommer att vara en lärorik erfarenhet för dig.



    Planet of the Eyes bygger också en unik berättelse när du reser genom planeten. Genom hela spelet hittar du ljudloggar från en tidigare överlevare, med röst av Alex Lewis. Utforska mysterierna på sin planet och hitta förhoppningsvis ett sätt att fly från den.

    Läs mer

    De bästa priserna för Planet of the Eyes

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Planet of the Eyes

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev