Instant Gaming EU
 
 

Köp Last Days of Old Earth

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Resterna av mänskligheten måste kämpa för de krympande resurserna när solen dör. Last Days of Old Earth är ett turordningsbaserat strategispel och ett spel för att bygga upp spelplanen som utspelar sig i en avlägsen framtid. På grund av att solen försvinner måste du bygga din civilisation på jordens relativt varmaste del - ekvatorn.



    Välj mellan två stridande fraktioner med olika spelstilar: Skywatchers, som är rester av en en gång stolt mänsklig ätt, eller Automata, android-skapelser från en gammal civilisation.



    Utforska en isig och fientlig miljö fylld med ruinerna av en död civilisation. Bygg bosättningar och leta efter resurser som du kan använda för att bygga arméer. Skapa ett däck som innehåller hjältar, infanteri, artilleri, flyg- och panserenheter för att skydda dina bosättningar. Använd smart taktik i turordningsbaserade strider för att besegra inkräktare. Du kan skicka in luftburna enheter för att försvaga fiender först innan du går in i närstrid, eller så kan du använda smygteknik för att mörda deras hjältar och sabotera byggnader bakom fiendens linjer. Använd terrängen till din fördel och få bonusar när du attackerar från en högre höjd.



    Kommer du att regera suveränt över den motsatta fraktionen, eller kommer den intelligenta AI-fienden att leda till din tidiga undergång? Bestäm vem som ska ärva resterna av planeten i Last Days of Old Earth.

    Läs mer

    De bästa priserna för Last Days of Old Earth

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Last Days of Old Earth

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev