Instant Gaming EU
 
 

Köp Jolly Rover

  • PC

Topprankade återförsäljare

    Det är ett piratliv för dig och din besättning av hundar! Jolly Rover är ett 2D-äventyrsspel inspirerat av Monkey Island-serien. Följ med på James Rovers äventyr, föräldralös efter sin fars tragisk-komiska död på cirkusen han arbetade på. Efter att ha skapat en ny och beroendeframkallande dryck som han döpt till "Jolly Rover" bestämmer sig James för att ge sig ut på en resa för att sälja sin brygd till Guy DeSilver, guvernören på Groffy Islands. Med den förmögenhet han gör hoppas han kunna uppfylla sin dröm om att äga sin egen cirkus.



    Vad som följer är en serie olyckor och förödelse när du utforskar tre vilda tropiska öar och möter ett galleri av skurkar som bara är för glada för att skära halsen av dig och ta ditt guld.



    Jolly Rover är ett peka-och-klicka-äventyr fyllt av vackert återgivna scener, 25 fullt animerade och röststyrda karaktärer, konceptkonst som inte går att låsa upp och karaktärsbiografier. Behöver du en ledtråd? Spelet har ett ledtrådssystem och en uppdragsregistrering också. Du har allt du behöver för att hjälpa James att uppfylla sin dröm om att bygga sin egen cirkus, så sätt segel för äventyr!

    Läs mer

    De bästa priserna för Jolly Rover

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Jolly Rover

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev