Instant Gaming EU
 
 

Köp Cortex Command

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Här är ett spel där du verkligen måste använda din hjärna. Cortex Command är ett 2D-strategispel där du måste använda dina trupper, droider, vapen och fordon för att förstöra fiendens hjärna och samtidigt skydda din egen.



    Välj en fraktion och skapa en bunker som ska fungera som din bas och försvara din hjärna. Planera en labyrint av passager, sätt upp sprängningsdörrar, placera fällor och låt dina trupper vakta ingångarna. Håll koll på dina utgifter när du gör detta eftersom du behöver pengar för att gå på offensiven.



    Gräv efter guld runt om i ditt område som du kan använda för att köpa fler trupper och vapen. Dina inköp kommer att levereras till dig via drop ship. När du har tillräckligt med pengar kan du ta initiativet och attackera din fiendes bas!



    Cortex Command Har en helt förstörbar miljö som "minns" den skada du gör den. Skräp från skepp och besegrade fiender blir en del av landskapet och skapar en krigslandskap som består under hela kampanjen. Du kan till och med använda redigerare i spelet för att skapa dina egna nivåer. Till sist kan du gå i strid med upp till fyra spelare, antingen mot varandra eller mot en fientlig AI.

    Läs mer

    De bästa priserna för Cortex Command

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Cortex Command

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev