Instant Gaming EU
 
 

Köp Iron Lung

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Stig ner i en ocean av blod och utforska dess dolda fasor i Iron Lung. I det här korta, atmosfäriska, Lovecraftianska skräckspelet är du en fånge som tvingas till ett självmordsuppdrag: utforska djupet av en ocean av blod, som dök upp på månen efter att en apokalyptisk händelse förstörde nästan allt liv i galaxen. Du måste styra en enmansubåt kallad Iron Lung,närma dig flera förutbestämda koordinater och ta en ögonblicksbild av de anomalier som finns där.



    Naturligtvis är Iron Lung en liten, klaustrofobisk skrothög utan porthål och kan när som helst börja läcka eller fatta eld. Du har rudimentära kontroller. Dina sinnen är begränsade till din ubåt och vad du kan se genom den gryniga, lågupplösta kameran på baksidan av ditt skepp. Du har tur om du kommer tillbaka i ett stycke.



    Men det finns värre saker som väntar på dig på botten av blodhavet. Något enormt och hungrigt förföljer dig i djupet, och du kanske aldrig vet att det finns där förrän du stöter på dess ohyggliga massa. Spänningen och paranoia ökar ju fler minuter som går. Vad finns där ute? Kan du fly från det? Hur länge kan du överleva galenskapen på Iron Lung?

    Läs mer

    De bästa priserna för Iron Lung

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Iron Lung

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev