Instant Gaming EU
 
 

Köp Warhammer 40,000: Shootas, Blood & Teef

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Warhammer 40,000: Shootas, Blood & Teef är ett 2D-plattformsspel som utspelar sig i Games Workshop's Dark Millenium. Det här färgglada och hektiska äventyret tar dig till planeten Lutheus Alpha i Armageddon-sektorn. När Warboss Ogruk Gutrekka anländer till detta industriella centrum markerar det en vändpunkt i ditt liv. Han stjäl din favorithårsquig, och du ger dig ut på en resa av hämnd och förstörelse för att återfå din mest värdefulla ägodel.



    Warhammer 40,000: Shootas, Blood & Teef är ett äventyr som påminner om arkadspel som Metal Slug. Det är fullt av non-stop sidscrollande action när du färdas genom vackra handritade scenarier fulla av fiender och fällor. Använd en mängd olika vapen för att skjuta, bränna, zappa och spränga dina fiender i bitar i denna hektiska upplevelse samtidigt som du samlar in Teef som du kan byta ut mot kraftfullare utrustning i Mekboy-butiken.



    Du kan fördjupa dig i denna hektiska upplevelse solo eller tillsammans med upp till fyra vänner i samarbetsläge eller slåss mot andra spelare i spännande PvP-arenamatcher för att ta reda på vem som är den elakaste Orken i Lutheus Alpha. Warhammer 40,000: Shootas, Blood & Teef är en annorlunda och rolig strategi för den populära serien.

    Läs mer

    De bästa priserna för Warhammer 40k Shootas Blood & Teef

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Warhammer 40,000: Shootas, Blood & Teef

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev