Instant Gaming EU
 
 

Köp Cosmoteer: Starship Architect & Commander

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Om du drömmer om att utforska rymden kan du göra det med stil på Cosmoteer: Starship Architect & Commander. Skapa ditt eget rymdskepp och navigera galaxen med det i det här kooperativa sandlådespelet. Simulera varje aspekt av ditt skepp och hantera dess besättning. De sköter dina skeppssystem och styr det, och din överlevnadsförmåga beror på deras effektivitet. Utforma en skeppsstruktur som gynnar deras arbete, tänk strategiskt och du kommer att få ett övertag i strid.



    Du är inte ensam i rymden i Cosmoteer: Starship Architect & Commander. Du kommer att slåss mot andra rymdskepp i strider i realtid. Du kan använda ditt skepps vapen för att rikta in dig på specifika moduler i fiendens rymdskepp och försöka förstöra dem för att sänka dess prestanda eller förstöra dess vapen. Tänk på att de kan göra samma sak mot dig.



    Cosmoteer: Starship Architect & Commander Lägger ett enormt procedurellt genererat universum vid dina fötter som du kan utforska som du vill. Du kan göra det ensam eller gå med några vänner i samarbetsläge online för maximalt nöje. Spelet har också PvP-strider och mod-stöd för obegränsad tillväxt.

    Läs mer

    De bästa priserna för Cosmoteer Starship Architect & Commander

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Cosmoteer: Starship Architect & Commander

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev