Eneba COM
 
 

Köp ASTLIBRA Revision

  • PC
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    ASTLIBRA Revision är ett mästerverk från utvecklaren KEIZO som har varit under 14 års utveckling och som kombinerar det bästa av plattforms- och JRPG-mekanik med en omfattande saga om tid och öde.



    Din namnlösa huvudperson och din bästa vän flyr från demoniska inkräktare när du blir utslagen. När du vaknar till liv upptäcker du att din vän har förts bort, och din enda följeslagare är en talande kråka vid namn Karon, som informerar dig om att alla andra människor har försvunnit från jordens yta. Du är fast besluten att hitta din vän, så du och din nya följeslagare påbörjar ett uppdrag som kommer att ta flera år att slutföra, och som kommer att se er resa genom både tid och rum.



    Från och med nu utforskar du en enorm värld fylld av grymma monster och utmanande bossar. Du måste hugga och slå dig igenom var och en av dem för att slutligen besegra den demoniska invasionen. Samla in och använd den mest taktiska uppsättning vapen du kan hitta. Svärd, spjut, kastknivar och magiska stavar är alla vanliga. Höj nivån på din karaktär och skaffa dig färdigheter som kommer att decimera allt som står i din väg.



    ASTLIBRA Revision Har mer att erbjuda när du väl har avslutat det. Spela en efterskrift efter det sista kapitlet och du kommer att befinna dig på ett nytt fräscht äventyr.

    Läs mer

    De bästa priserna för ASTLIBRA Revision

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kommentarer om ASTLIBRA Revision

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev