Instant Gaming EU
 
 

Köp Against the Storm

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Klimatet är din fiende i Against the Storm, en roguelike stadsbyggare där du måste samla olika fantasiraser så att de lever i harmoni samtidigt som du förbereder dina städer för våldsamma magiska stormar.



    Du spelar Viceroy, en ledare som utsetts av Scorched Queen för att bygga kolonier för att tämja vildmarken, upptäcka rikedomar och låta Smoldering City blomstra. Du måste inte bara ta itu med farorna i vildmarken utan också möta de kommande Blightstorms, kraftfulla naturkatastrofer som kommer att ödelägga dina städer.



    Led en varierad grupp av raser - inklusive bävrar, ödlor, människor och harpies - för att bygga upp byar över hela landet. Varje grupp har sina egna specifika färdigheter som att baka pajer, sy regnrockar och brygga öl. De har också specifika behov som du måste tillgodose för att hålla dem nöjda. Hantera dina raser så att de blir produktiva och starka nog att stå emot farorna i miljön.



    Med varje värdefull resurs du hittar kan du låsa upp förbättringar av Smoldering City som kommer att bestå genom dina paythroughs. Även om Blightstorms kan förstöra dina byar kommer de också att omforma miljön och ge nya möjligheter att växa. Det är en evig kamp i Against the Storm, och endast de starka överlever.

    Läs mer

    De bästa priserna för Against the Storm

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Against the Storm

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev