Instant Gaming EU
 
 

Köp Through the Darkest of Times

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Kan du överleva och slå tillbaka under den värsta perioden i mänsklighetens moderna historia? Through the Darkest of Times är ett strategispel som utspelar sig i Berlin på 1940-talet, när Tredje riket har tagit över landet. Du är en av de få modiga själar som gör motstånd och leder en motståndsgrupp av vanliga medborgare mot den nazistiska regimen.



    Tillsammans måste ni vidta åtgärder mot regimen, sprida flygblad som motverkar fascistisk propaganda, stjäla information, rekrytera medlemmar och sabotera regimen på alla sätt ni kan. Genom allt detta måste ni vara försiktiga så att ni inte åker fast. Att bli tillfångatagen innebär fängelse och död för dig och dina nära och kära.



    Kämpa för frihet och sanning genom fyra uppslitande kapitel, vart och ett skildrat i dyster, stiliserad konst som fångar den tidens kaos och rädsla. Du måste planera dina aktiviteter, uppnå dina mål och undvika Tredje rikets klor. När saker och ting går snett måste du ta itu med de allvarliga konsekvenserna. Det krävs mer än bara mod - du måste också ha viljan att ta svåra beslut och göra det som är rätt. Kan du överleva Through the Darkest of Times?

    Läs mer

    De bästa priserna för Through the Darkest of Times

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Through the Darkest of Times

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev