Instant Gaming EU
 
 

Köp Whiskey & Zombies: The Great Southern Zombie Escape

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Åk söderut och ta dig an zombiehorden på Whiskey & Zombies: The Great Southern Zombie Escape. I det här toppstyrda slagsmålet spelar du en grupp hillbillies som kämpar mot de rastlösa döda. Den speciella vändningen är att moonshine råkar döda zombieviruset, så de kan bara slåss när de är berusade. Så nu har du varje ursäkt för att slåss, slakta, samla in mat och gå på en skandal i Louisianas träsk.



    Möt McRearys, en familj av rednecks som råkar äga det sista moonshine-destilleriet i den djupa södern. Var och en har unika färdigheter och nackdelar, men du måste få dem att samarbeta för att ha en chans att överleva. Trots deras problem med varandra måste de samarbeta och stoppa zombiehotet, annars är mänskligheten dömd.



    Alkoholen fyller en funktion i det här spelet eftersom du måste upprätthålla en balans: blir du för full kommer du inte att kunna sikta eller slåss, men blir du för nykter kommer viruset att slå sig fast och tära på din uthållighet och eventuellt förvandla dig till en av de odöda. Ta en pistol, ta en flaska och gör dig redo för en våldsam moonshine run i den djupa södern med Whiskey & Zombies: The Great Southern Zombie Escape.

    Läs mer

    De bästa priserna för Whiskey & Zombies The Great Southern Zombie Escape

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Whiskey & Zombies: The Great Southern Zombie Escape

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev