Instant Gaming EU
 
 

Köp Merchant of the Skies

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Du är kapten på ett flygande handelsfartyg! Res genom luften och handla med andra i Merchant of the Skies, en handelssimulator i sandlådan med element av basbyggande och rollspel. Börja som en liten handelskapten och arbeta dig uppåt tills du har ett handelsimperium.



    Gå i din egen takt när du utforskar världen genom ett hav av moln. Upptäck flytande öar och upprätta en handelsväg med dem. Med varje lyckad handel får du erfarenhet och kan så småningom höja dina färdigheter. Så småningom kan du börja producera dina egna varor och sätta upp en flotta för att sälja dem. Med tiden kommer du att samla ihop tillräckligt med rikedomar för att kunna bygga din egen herrgård med hjälp av 200 olika typer av byggblock.



    Du kan också träffa andra karaktärer på dina resor och hjälpa dem med sidouppdrag. Du kan göra vad du vill i denna sandlådevärld, antingen genom att gå vidare i berättelsen eller genom att spendera din tid med att bygga upp ditt handelsimperium. Erövra stora höjder med Merchant of the Skies!

    Läs mer

    De bästa priserna för Merchant of the Skies

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Merchant of the Skies

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev