Instant Gaming EU
 
 

Köp Stories from the Outbreak

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Stories from the Outbreak är ett spännande turordningsbaserat roguelike zombie-RPG. I det här spelet får du i uppgift att leda en grupp överlevande från staden Riga, som är överfallen av zombier, mot en färja som seglar över Nordsjön. Spelet utspelar sig i en postapokalyptisk värld där zombieutbrottet har tagit över, och det är upp till dig att leda din grupp till säkerhet.



    Spelet erbjuder en unik och uppslukande spelupplevelse med sina procedurellt genererade nivåer, permadeath-system och utmanande svårighetsgrad. Du måste fatta strategiska beslut, hantera dina resurser och kämpa för överlevnad mot horder av zombier samtidigt som du ser till att din grupp är i säkerhet.



    Spelets turordningsbaserade stridssystem ger en spännande twist till spelet, eftersom du noggrant måste planera dina drag och taktik för att ta ner zombierna. Du kan också leta efter resurser, tillverka vapen och utrustning och rekrytera nya överlevare till din grupp.



    Dessutom är spelets handling fascinerande och engagerande, med olika händelser och flera slut som baseras på de val du gör under spelets gång.

    Läs mer

    De bästa priserna för Stories from the Outbreak

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Stories from the Outbreak

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev