Instant Gaming EU
 
 

Köp Startup Panic

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Gör dig redo att ta den största risken av dem alla: att säga upp dig från ditt jobb för att starta ett företag. Startup Panic är en affärs- och strategisimulator där du börjar som en programmerare i ett sovrum och slutar antingen som en högt uppsatt VD eller kanske som ett kidnappningsoffer.



    Du börjar som frilansare och programmerar från ditt eget rum. Du får bestämma vem du vill arbeta med, hur mycket du vill ta betalt och när du vill ta en paus. Det är när du börjar expandera och anställa andra personer som saker och ting blir komplicerade.



    Välj vilka projekt du vill arbeta med. Anställ personal som motsvarar dina behov, från ytterligare programmerare till marknadsförare. Bevaka deras moral och se till att de förblir produktiva samtidigt som de matchar deras behov. Arbeta tillsammans för att skapa nya funktioner för ditt program, eller utbilda dem så att de blir mönsteranställda, eller ta med dem på en företagsutflykt för att muntra upp dem och höja moralen. Besluten är helt och hållet dina.



    När du får pengar är det dags att expandera. Börja konkurrera med andra företag om kunder i din region och bygg till och med ett nytt huvudkontor på en annan plats på världskartan. Men se upp - allt kan hända från och med nu. Du kan bli hackad och dina programfunktioner förstöras, ditt företag kan bli saboterat och du eller dina anställda kan bli kidnappade. Allt detta är en del av spelet på företaget. Var försiktig när du simmar med hajarna i Startup Panic.

    Läs mer

    De bästa priserna för Startup Panic

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Startup Panic

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev