Instant Gaming EU
 
 

Köp Something Ate My Alien

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Du måste gräva för ditt liv i Something Ate My Alien, ett pusselspel där du måste leta efter en skatt på en annan planet samtidigt som du undviker de många farorna.



    Du spelar en AI som heter Antalasia, på en expedition till andra världar. Tyvärr har ditt skepp och din besättning blivit fångade och hålls som gisslan av rymdpirater. För att betala lösensumman måste du driva ett grävande team som gräver ut en planets yta i jakt på värdesaker. Naturligtvis är resurserna inte det enda du kommer att hitta, eftersom planetens skorpa vimlar av ondskefulla utomjordiska varelser!



    Utforska fyra planeter med unika biomes för att jaga efter skatter. Upptäck pusselkammare och lös dem genom att flytta runt block till rätt positioner. Bekämpa farliga vilda djur med hjälp av sex olika energivapen. Ditt syre kommer att ta slut när du går, så leta efter syreuppladdningsstationer för att hålla dig igång.



    Du kan också uppgradera din utrustning för att öka dina chanser att överleva. Du kan välja mellan snabbare gräshastighet, större syretankar, kraftfullare vapen, bättre jetpacks och mycket mer. Du behöver power-ups för att bekämpa de grymma bossarna som gömmer sig i planetens kärna. Kommer du att rädda ditt skepp eller döma din besättning? Gräv och hoppas på det bästa i Something Ate My Alien.

    Läs mer

    De bästa priserna för Something Ate My Alien

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Something Ate My Alien

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev