Eneba COM
 
 

Köp Survivalist: Invisible Strain

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Kan du överleva i en värld som har blivit översvämmad av zombier? Survivalist: Invisible Strain är ett rollspel och en basbyggare som utspelar sig i en postapokalyptisk värld 10 år efter att zombieviruset drabbade planeten. Av någon mystisk anledning kollapsar världens en gång så säkra tillflyktsorter, och du måste fly till vildmarken för att bygga upp ett nytt samhälle som du kan kalla ditt eget.



    Bygg en ny bosättning i en slumpmässigt genererad värld och befolka den genom att rekrytera andra överlevande. Var och en har sin egen personlighet och sina egna förmågor och kommer att reagera på dig beroende på hur du behandlar dem. Du måste ge dem mat, kläder och skydda dem från både plundrare och zombies.



    Delta i dynamiska strider där du kan rikta in dig på din motståndares kroppsdelar för att orsaka försvagande effekter. Observera att både du och dina motståndare kan undvika attacker. Du kan också nivåuppgradera färdigheter som bågskytte, skjutvapen och hand-till-hand-kamp för att hålla jämna steg med farligare fiender.



    Du måste göra allt du kan för att överleva, om det så innebär att plantera grödor, leta efter saker i vildmarken, plundra andra överlevande och naturligtvis döda zombies. Livet är hårt i postapokalypsen, men du måste klara dig på något sätt. Har du vad som krävs för att hålla dig vid liv i Survivalist: Invisible Strain?

    Läs mer

    De bästa priserna för Survivalist Invisible Strain

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Survivalist: Invisible Strain

    • Också publicerad av Ginormocorp Holdings Ltd
    • Survivalist
      5kr.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev