Instant Gaming EU
 
 

Köp Battle Brothers - Warriors of the North

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Barbarerna är på krigsstigen! Kämpa mot deras invasion i Battle Brothers - Warriors of the North,, en expansion till strategirollspelet Battle Brothers. Det här DLC:et introducerar barbarer med vikingatema som kommer från den frusna utbredningen norr om landet, en ras som är lika grym som vinden är kall.



    Spela som ditt band av legosoldater, den här gången med tio nya bakgrunder att välja mellan, inklusive de nordliga barbarerna. Ditt ursprung kan forma din genomspelning och ditt slut. Nya kontrakt innebär att du kan börja tjäna guld genom att slåss med eller mot barbarerna.



    Naturligtvis kommer du att möta en helt ny fraktion med ett möjligt slutspel där de barbariska inkräktarna marscherar in i landet. Barbarerna har sin egen spelstil och mekanik, så du måste anpassa din taktik för att motverka deras. Dessutom kan du besöka två nya legendariska platser, jaga och döda legendariska mästare för att få nya byten eller möta den mytomspunna Ijirok-bossen för att få topputrustning. Du får också nya banderoller och utrustning, inklusive den nordiska krigshunden som följeslagare.



    Det frusna norr väntar alla som vågar sig på dess hårda miljö och ännu mer ondskefulla fiender. Testa din lycka med Battle Brothers - Warriors of the North.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Battle Brothers

    De bästa priserna för Battle Brothers Warriors of the North

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Battle Brothers - Warriors of the North

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev