Instant Gaming EU
 
 

Köp Cthulhu Saves the World

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Allas favorit kosmiska väsen kämpar för att rädda verkligheten i Cthulhu Saves the World, ett galet 8-bitarsrollspel från skaparna av Breath of Death VII. Spelet, som är en ironisk titt på rollspel, följer den stora gamla själv, Cthulhu, som den osannolika hjälten på ett stort uppdrag. Trots att han är ämnad att förinta världen har hans krafter stulits av en mäktig trollkarl, och det enda sättet att häva förbannelsen är att bli en hjälte. För att kunna förstöra världen måste han först rädda den!



    Utan dina krafter behöver du mer än dig själv för att fullfölja ditt uppdrag och kämpa mot zombies och drakar. Res från stad till stad och samla andra hjältar som kämpar vid din sida, som den röda magikern Umi, det kännande svärdet Sharpe, den gotiska svarta magikern October, den utomjordiska katten Paws, den uråldriga och senila vita magikern Dacre och en omvänd demon-drake, Ember.



    Bekämpa din fiende i turordningsbaserade strider. Använd magi eller närstridskrafter för att slå ner dem, få XP och öka din nivå. Som Cthulhu kan du till och med driva dem till vansinne. Var försiktig - för varje tur som går blir dina fiender allt starkare, så det ligger i ditt intresse att besegra dem snabbt.



    Du kan också spela Cthulhu Saves the World i olika svårighetsgrader. I Highlander-läget kan du spela varje strid med endast en karaktär, medan Cthulhu's Angels-läget ger dig nya karaktärer, bossar och dialog för ett helt nytt spel. Det är så roligt att det är vansinnigt!

    Läs mer

    De bästa priserna för Cthulhu Saves the World

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Cthulhu Saves the World

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev