Instant Gaming EU
 
 

Köp Land of the Vikings

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Land of the Vikings är ett strategi- och simuleringsspel som utspelar sig i en mytisk vikingavärld. Spelet placerar spelaren i rollen som en hövding som har till uppgift att leda sin stam till välstånd och framgång genom en blandning av resurshantering, diplomati och strid.



    I början av spelet presenteras spelarna med en liten vikingaby och en handfull resurser. Byn består av några hus, en brygga och en träningsplats för soldater. Därifrån måste spelarna förvalta sina resurser klokt, samla in mer resurser och expandera sin by.



    Resurshantering är en viktig aspekt av spelet. Spelarna måste balansera sin matförsörjning, trä och järn för att se till att deras by förblir funktionell och produktiv. De kan samla in mat genom att fiska eller odla, medan trä och järn kan erhållas genom avskogning respektive gruvdrift.



    När byn expanderar måste spelarna bygga nya strukturer för att tillgodose behoven hos den växande befolkningen. Nya hus kan byggas för att ge plats åt fler bybor, medan defensiva strukturer som murar och torn kan byggas för att skydda byn från fiendens attacker.



    Diplomati är en annan viktig aspekt av spelet. Spelarna måste ta kontakt med grannbyar och stammar för att skapa allianser, handla med resurser och förhandla fram fredsfördrag. De kan också skicka sändebud till andra byar för att förbättra relationerna och få information.



    Strider spelar en viktig roll i Land of the Vikings. Spelarna måste utbilda soldater för att försvara sin by och delta i strider mot andra stammar. Striderna är turordningsbaserade och äger rum på ett rutnätsbaserat slagfält. Spelarna kan placera sina soldater strategiskt och använda olika taktiker för att få övertaget.



    När spelarna går framåt i spelet kommer de att möta nya utmaningar och hinder. De kan behöva hantera hårda väderförhållanden, sjukdomsutbrott eller räder från fientliga stammar. De kan också stöta på mytiska varelser och övernaturliga händelser som kräver speciella strategier för att övervinna.



    På det hela taget är Land of the Vikings ett komplext och engagerande spel som erbjuder en blandning av resurshantering, diplomati och strid. Med sin uppslukande vikingavärld, utmanande spelupplägg och flera vägar till seger kommer spelet garanterat att hålla spelarna engagerade i flera timmar i sträck.

    Läs mer

    De bästa priserna för Land of the Vikings

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Land of the Vikings

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev