Eneba COM
 
 

Köp A Little to the Left

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    A Little to the Left är ett charmigt pusselspel utvecklat av Max Inferno och utgivet av Secret Mode. Spelaren tar på sig rollen som en amatör inredningsarkitekt som försöker snygga upp olika bostadsområden samtidigt som han eller hon håller ett vaksamt öga på katter. Dessa katter är mer än bara bedårande varelser - de är fulla av liv, bus och har ett särskilt intresse av att hamna i trubbel när du minst anar det.



    I A Little To The Left,måste spelarna lösa över 75 utmanande pussel som är spridda över olika scener, var och en med sina egna unika arrangemang som behöver städa upp. När spelarna klarar av nivåerna utan att misslyckas eller distraheras av de irriterande katterna får de poäng som kan användas för att låsa upp nya verktyg och föremål. Med dessa verktyg kan spelarna uppgradera sina färdigheter för att bättre hantera röran samt köpa användbara uppgraderingar som större påsar så att flera föremål kan staplas på en gång eller till och med klädlinneklämmor som gör att lösa föremål som halsdukar och rockar kan hållas organiserade i trånga utrymmen.



    Med intuitiva kontroller och flexibla lösningar låter detta älskvärda pusselspel spelarna öva sin kreativa problemlösningsförmåga genom engagerande spelupplevelser. Tillsammans med den finurliga musiken ger A Little To The Left många timmars underhållning oavsett ålder och kunskapsnivå. Det är det perfekta spelet för spelare som letar efter en unik och ofta kaotisk pusselupplevelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för A Little to the Left

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om A Little to the Left

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev