Instant Gaming EU
 
 

Köp Bug Fables: The Everlasting Sapling

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Bug Fables: The Everlasting Sapling är ett rollspel utvecklat av Moonsprout Games och utgivet av DANGEN Entertainment. Spelet utspelar sig i landet Bugaria, där spelaren styr ett team av tre insekter, Vi, Kabbu och Leif, på ett uppdrag att upptäcka hemligheterna bakom en mytomspunnen plant som ger odödlighet. Spelets berättelse, mekanik och grafik är alla genomtänkta, vilket gör Bug Fables: The Everlasting Sapling till ett måste för alla fans av klassiska rollspel.



    I Bug Fables: The Everlasting Sapling är spelaren fri att utforska landet Bugaria, interagera med dess många invånare, lösa pussel och avslöja hemligheter. Spelets karta är en levande och färgstark värld full av olika miljöer, från vidsträckta öknar till täta skogar, klippiga berg och underjordiska grottor. Varje plats i spelet är vacker, omsorgsfullt utformad och extremt detaljerad, vilket ökar uppslukandet och spelarens känsla av att utforska.



    Den centrala mekaniken i Bug Fables: The Everlasting Sapling kretsar kring turordningsbaserad strid, utforskning och pussellösning. Även om spelupplägget är starkt inspirerat av klassiska rollspel som Paper Mario och Super Mario RPG har spelet några unika egna vändningar. Striderna är taktiska och kräver att spelaren utnyttjar sina karaktärers unika förmågor, föremål och positioner för att överlista sina fiender. Utforskning och pussellösning är också utmärkt, där spelaren har tillgång till ett brett utbud av verktyg och förmågor som kan kombineras för att lösa utmanande pussel och ta sig igenom svår terräng. På det hela taget är Bug Fables: The Everlasting Sapling ett utmärkt spel som förtjänar beröm och erkännande i spelvärlden.

    Läs mer

    De bästa priserna för Bug Fables The Everlasting Sapling

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Bug Fables: The Everlasting Sapling

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev