Eneba COM
 
 

Köp Wild Terra 2: New Lands

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Wild Terra 2: New Lands är ett fängslande MMORPG som utspelar sig i en omfattande medeltida fantasivärld. Gå med tusentals andra spelare och utforska stora regioner fulla av skogar, ruiner, grottor och fängelsehålor. Världen i Wild Terra 2 kontrolleras av spelarna. Spelet har inga förutbestämda klasser. Du skapar din karaktär och höjer vilken färdighet du vill bara genom att använda den. Oavsett om du vill bli den bästa hantverkaren eller en legendarisk hjälte kommer det att kräva tid och ansträngning, men du kan välja att vara vad du vill vara, inklusive byggare, smed, fiskare, helare, alkemist, bagare, sjöman, garvare, handlare, bonde, juvelerare och mycket mer.



    Äventyr ensam eller bilda grupper och guilds för att ta dig an större utmaningar. En bestämd grupp äventyrare kanske räcker för att rensa en fängelsehåla full av monster, men du behöver fler personer för att slutföra en raid och slåss mot mäktiga bossar. Välj mellan en myriad av aktiva och passiva färdigheter och välj dina favoritvapen. Ju mer du använder dem, desto bättre blir du i strid. Wild Terra 2: New Lands har en mängd olika PvE- och PvP-zoner där du kan utveckla dina färdigheter, leta efter skatter och samla värdefulla hantverksmaterial. Om du använder de värdesaker du samlar in för att köpa utrustning eller lära dig att tillverka den själv är helt upp till dig.



    Wild Terra 2: New Lands Spelas i en isometrisk vy och påminner om spel som Lost Ark. Striderna är handlingsbaserade och icke-målinriktade och kräver en bra kombination av strategi, positionering och timing för att lyckas och besegra dina fiender.



    Är du redo för ett spännande äventyr fullt av utmaningar? Världen Wild Terra 2: New Lands väntar på dig.

    Läs mer

    De bästa priserna för Wild Terra 2 New Lands

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Wild Terra 2: New Lands

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev