Instant Gaming EU
 
 

Köp Atari 50: The Anniversary Celebration

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Switch
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Atari 50: The Anniversary Celebration är ett unikt interaktivt firande av spelens historia och utveckling. Det här spelet, som utvecklats av Digital Eclipse och publicerats av Atari, ger spelarna möjlighet att uppleva femtio år av videospel på ett spektakulärt sätt. Det innehåller intervjuer med designers, utvecklare och branschledare, dokumentärfilmer, dokument om produktdesign, högupplösta originalkonstverk samt ett omfattande urval av över 90 retrospel för alla åldrar som noggrant har valts ut från spelhistoriens annaler. Denna utgåva innehåller också sex nya spel från Digital Eclipse: Swordquest AirWorld, Haunted Houses, VCTR-SCTR, Neo Breakou, Quadratank och Yars' Revenge Reimagined.



    Den inledande introduktionen presenterar besökarna för det senaste halvseklets mest inflytelserika spelpersonligheter och deras respektive bidrag till att främja konstformen. Intervjuer ger en inblick i hur dessa personer har revolutionerat spelandet genom sina olika innovationer i utvecklingsprocesser eller banbrytande intellektuella egenskaper som Space Invaders eller Pac Man. Dokumentärfilmer tar med spelarna in i mitten av några älskade titlars motions capture-sessioner eller tidiga garderobeskapelser, samtidigt som de utforskar ämnen som den ökande tekniska kapaciteten över tid. Dokument om produktdesign ger tittarna en inblick bakom kulisserna i konceptskisser för karaktärer eller föremål innan de förverkligades fullt ut i vissa titlar samt insikter i andra aspekter, t.ex. idéer om nivådesign som aldrig riktigt kom ut på hyllorna, men som fortfarande njuts av en hängiven gemenskap som deltar i arbetet med att gräva fram hemligheterna bakom sådana förlorade idéer. Originalkonstverk i hög upplösning gör det möjligt för spelarna att ytterligare uppskatta den tid, ansträngning och talang som går åt till ett spels övergripande estetiska utseende, samtidigt som det ger en uppskattning för vissa titlar som konstverk i sin egen rätt. Slutligen fungerar Atari 50: The Anniversary Celebration som ett levande museum genom att ge tillgång till en lista med över 90 klassiska spel från de senaste femtio åren, vilket gör att spelarna kan uppleva spelets största ögonblick på plats. Från Pong och Space Invaders till Sonic The Hedgehog och Street Fighter 2, erbjuder detta omfattande urval något för alla typer av spelare som vill ha lite nostalgi eller bara är nyfikna på att utforska hur långt spelandet har kommit sedan dess barndom.



    Atari 50: The Anniversary Celebration är ett måste för spelare som vill uppleva videospelens historia och utveckling i en interaktiv miljö. Med intervjuer, dokumentärfilmer, dokument om produktdesign, högupplösta originalkonstverk och ett omfattande urval av klassiska titlar ger den en omfattande översikt över spelens senaste femtio år - allt på ett och samma ställe.

    Läs mer

    De bästa priserna för Atari 50 The Anniversary Celebration

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Atari 50: The Anniversary Celebration

    • Teknisk information

    • Kategorier : Action , Tillfällig
    • Utgivare : Atari
    • Utvecklare : Digital Eclipse
    • Läge(n) : Solo, Multiplayer, Co-op
    • Utgivningsdatum : 2022 skábmamánnu 11
    • Systemkrav
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev