Instant Gaming EU
 
 

Köp Xuan-Yuan Sword VII

  • PC

Topprankade återförsäljare

    Xuan-Yuan Sword VII är ett actionrollspel som släpptes 2020. Spelet utspelar sig i det gamla Kinas fiktiva värld, där spelarna tar på sig rollen som Taishi Zhao, en skicklig svärdskämpe och medlem av en militärorden som tjänar kejsaren.



    Spelets handling är centrerad kring världens forntida kinesiska mytologi, som involverar en rad gudar, magi och mystiska varelser. Spelets berättelse följer Taishi Zhao när han navigerar genom en värld fylld av korruption och bedrägeri och försöker rädda sitt folk och avslöja hemligheter som hotar landet.



    Spelet i Xuan-Yuan Sword VII är centrerat kring intensiva strider, där spelarna kämpar mot fiender med hjälp av combos och specialattacker. Spelet har ett färdighetsträd som låter spelarna låsa upp och uppgradera stridsfärdigheter och förmågor.



    Spelets grafik är visuellt fantastisk, med mycket detaljerad karaktärsdesign, miljöer och varelser. Ljuddesignen i spelet är också anmärkningsvärd, med ett välgjort soundtrack som bidrar till spelets uppslukande atmosfär.



    Spelets värld är vidsträckt och fylld av dolda hemligheter och skatter, och spelarna kan utforska världen efter eget tycke och smak. Spelet har också pussellösningsutmaningar som ger ett lager av komplexitet till spelet och som kräver att spelarna tänker kritiskt och utvecklar unika lösningar.



    På det hela taget är Xuan-Yuan Sword VII ett engagerande och uppslukande actionrollspel som erbjuder en spännande och vackert utformad värld fylld av gammal kinesisk mytologi, actionfyllda strider och utmanande pussel. Om du gillar action-RPG-spel eller är fascinerad av gammal kinesisk mytologi är Xuan-Yuan Sword VII ett måste att spela.

    Läs mer

    De bästa priserna för Xuan Yuan Sword VII

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Xuan-Yuan Sword VII

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev