Instant Gaming EU
 
 

Köp Sacred 2 Gold

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Sacred 2 Gold är ett populärt actionrollspel från Ascaron Entertainment. Spelare kan välja mellan 7 spelbara klasser med fast könstillhörighet i Sacred 2 Gold, var och en med sina egna färdigheter och attribut. Ancarias värld är vidsträckt och farlig, fylld av monster att slåss mot, pussel att lösa och bonusar att samla in medan man går vidare genom spelets sju huvudsakliga uppdragslinjer. Spelarna kommer att finna sig nedsänkt i en episk berättelse när de utforskar fängelsehålor, ruiner och andra utmanande områden över hela kontinenten.



    Förutom berättelseläget erbjuder Sacred 2 Gold också en otrolig flerspelarupplevelse som låter spelarna ta sig an upp till 16 motståndare online eller tävla mot robotar med artificiell intelligens lokalt i delad skärm. Det finns dussintals vapen tillgängliga för spelarna att utrusta sina karaktärer med under kampanjen, inklusive svärd, yxor, stavar och bågar tillsammans med magiska artefakter som har speciella förmågor som teleportering eller att kalla in hantlangare i strid. Den visuella bilden i Sacred 2 Gold är fantastisk tack vare den unika grafikmotorn med dynamiska ljuseffekter som ger full detaljrikedom även under nattliga strider där skuggor är viktiga för att lyckas. Många spektakulära förändringar sker när man spelar på specifika platser, t.ex. förändrade väderförhållanden (regn/vind/etc.) eller när man upplever att dag/natt-cyklerna blir levande framför ögonen på en. Dessa funktioner gör Sacred 2 Gold till ett otroligt uppslukande och visuellt tilltalande spel som kommer att ge timmar av underhållning för alla spelare som vill resa genom Ancarias värld.



    På det hela taget är Sacred 2 Gold ett måste för fans av actionrollspel. Den djupa handlingen och de intensiva stridsekvenserna kommer garanterat att hålla spelarna engagerade när de kämpar sig fram genom kontinenten på jakt efter äventyr och ära. Med sin fantastiska grafik, sitt robusta flerspelarläge och ett stort utbud av vapen, artefakter och trollformler är detta spelet för fans av genren.

    Läs mer

    De bästa priserna för Sacred 2 Gold

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Sacred 2 Gold

    • Teknisk information

    • Kategorier : Rollspel
    • Utgivare : THQ Nordic
    • Utvecklare : Studio II
    • Läge(n) : Solo
    • Utgivningsdatum : 2012 juovlamánnu 21
    • Systemkrav
    • Åldersklassificering
    • PEGI 16ESRB M
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev