Eneba COM
 
 

Köp Tinkertown

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Tinkertown är ett sandlådespel för flera spelare som ger en uppfriskande ny upplevelse för spelare som söker utforskning, kreativitet och fara i ett och samma paket. Tinkertown är utvecklat av Headup och tar spelarna med på en magisk resa genom olika länder och scenarier fyllda med byten, gömda skatter och episka strider. Spelet erbjuder en anpassningsbar karaktärsdesign där spelarna kan välja ett unikt utseende, klass och färdigheter för att börja sin resa. Med oändliga möjligheter till kreativitet kan spelarna tillverka och bygga alla slags föremål, vapen och hem med hjälp av resurser som hittas under hela äventyret.



    Spelet utspelar sig i en värld där spelarna kan ge sig ut på en utforsknings- och upptäcktsresa fylld av dolda skatter och utmaningar. Miljön är öppen och innehåller en stor mängd olika landskap, vart och ett med sina egna fiender och gömda skatter. Äventyrare måste utforska detta vidsträckta landskap och samla in resurser som trä, sten och metall för att tillverka de verktyg och vapen som behövs för att överleva i världen av Tinkertown. Spelet erbjuder ett unikt hantverkssystem som låter spelarna använda sig av över hundra olika föremål, inklusive vapen, rustningar och möbler, för att göra sin spelupplevelse mer personlig. Med stöd för flerspelare får spelarna träffa nya vänner över hela världen och slå sig samman för att ge sig ut på ett ännu mer spännande äventyr. Tillsammans kan spelarna utforska nya områden, delta i episka strider mot bossar och monster och skapa sina egna unika bosättningar i den enorma världen Tinkertown. Oavsett om det handlar om att samla sällsynta ingredienser för matlagning, brainstorma designidéer med vänner eller upptäcka nya hantverksrecept, erbjuder Tinkertown en gränslös och uppslukande upplevelse.



    Sammanfattningsvis erbjuder Tinkertown en annorlunda och uppfriskande spelupplevelse för spelare som värdesätter kreativitet och utforskning. Spelet håller sitt löfte om en sandlådeupplevelse för flera spelare genom att ge spelarna oändliga möjligheter till hantverk, utforskning och äventyr. Spelarna kan samla resurser, tillverka unika föremål, delta i episka strider och utforska olika terränger samtidigt som de kan anpassa sitt utseende, sin klass och sina färdigheter för att personifiera sin spelupplevelse. Oavsett om du är en casual gamer eller en hardcore gamer erbjuder Tinkertown något för alla, och det är verkligen ett spel som är värt att kolla in.

    Läs mer

    De bästa priserna för Tinkertown

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Tinkertown

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev