Eneba COM
 
 

Köp Wolfstride

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Wolfstride är ett kommande turbaserat rollspel som utvecklas av OTA IMON Studios. Spelet utspelar sig i en futuristisk värld där gigantiska mechs som kallas Striders används för både fredliga och våldsamma ändamål. Spelarna tar på sig rollen som lagägare och manager, med uppgift att leda sitt lag av Strider-piloter till seger i en turnering med höga insatser.



    Spelet kombinerar mechkamp med rollspelselement, eftersom spelarna måste träna och anpassa sina Striders och piloter. Det finns flera vägar till seger, eftersom spelarna kan välja att slåss med brutal kraft eller använda sig av strategisk taktik, beroende på deras spelstil.



    Spelarna måste också hantera sitt lags ekonomi och kontrakt, anställa nya piloter, köpa nya mechs och investera i ny teknik för att förbli konkurrenskraftiga. De måste navigera genom en unik historiedriven kampanj som utforskar spelets värld och karaktärer, alla med sina egna motiv och agendor.



    Spelets grafik är snygg och suggestiv, med en cyberpunk-estetik som passar perfekt till den futuristiska miljön. Mechs och piloter är återgivna med intrikata detaljer och fantastiska animationer, vilket ger en spännande visuell upplevelse.



    Spelets soundtrack är lika imponerande, med cyberpunkinspirerad elektronisk musik som sätter tonen och bidrar till spelets uppslukande atmosfär.



    På det hela taget erbjuder Wolfstride en unik blandning av turordningsbaserad strid, RPG-element och berättelsedrivna spelupplägg. Det erbjuder en fräsch version av mechgenren med sin snygga grafik, energiska strid och engagerande berättelse. Spelets strategiska spelmekanik och uppslukande berättelse gör det till ett utmärkt val för fans av genren och alla som letar efter en spännande och uppslukande spelupplevelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för Wolfstride

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Wolfstride

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev