Eneba COM
 
 

Köp Aquarium Designer

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Aquarium Designer är ett vattenspel som inte liknar något annat. Det har utvecklats av Sigur Studio och låter spelaren ta på sig rollen som en professionell akvariedesigner - om du någonsin har drömt om att bli en sådan i verkligheten är detta din chans!



    Från rev akvarier med levande koraller och färgglada fiskar till djuphav i saltvatten fyllda med ängelfiskar och sjöhästar, Aquarium Designer ger dig alla verktyg för att skapa både exotiska och realistiska livsmiljöer. Du har full kontroll över varje detalj - välj bland dussintals arter för att befolka ditt akvarium, skapa unika akvascapes med hjälp av stenar, växter och drivved; köp anpassad utrustning som pumpar eller filter för optimala vattenparametrar. Du kan till och med lägga till dekorationer som sjunkna skattkistor som garanterat kommer att glädja barn i alla åldrar! Håll koll på utförda vattentester och på matförråden för varje enskild invånare - inga två akvarier kommer att vara likadana eftersom spelarna kan blanda sina konstruktioner på flera olika sätt. Allt eftersom spelet fortskrider blir fler objekt tillgängliga, inklusive mer komplexa invånare som hajar eller rockor som kräver särskild omsorg men belönar spelarna med fantastiska vyer när de väl vant sig vid sitt nya hem.



    Som det ser ut nu erbjuder Aquarium Designer både ett kreativt läge och ett överlevnadsläge. I det förstnämnda kan du uttrycka din kreativitet för att utforma dina drömmars akvarium medan du i det sistnämnda måste förvalta resurserna noggrant för att hålla invånarna vid liv. Oavsett om du är nybörjare eller proffs kommer Aquarium Designer garanterat att ge dig många timmars underhållning och avkoppling.

    Läs mer

    De bästa priserna för Aquarium Designer

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Aquarium Designer

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev