Instant Gaming EU
 
 

Köp Trollhunters: Defenders of Arcadia

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Trollhunters: Defenders of Arcadia är ett action-äventyrsplattformsspel inspirerat av Netflix animerade serie Trollhunters. I det här spelet tar spelaren på sig rollen som Jim Lake Jr, en tonårspojke och Trollhunter som måste försvara staden Arcadia från en ond kraft som hotar dess existens.



    Spelet utspelar sig i en vackert designad 3D-värld där spelarna utforskar olika platser, inklusive skogar, grottor och slott, och slåss mot troll och andra fiender. Under spelets gång måste spelarna lösa pussel och samla artefakter för att gå vidare i berättelsen, som är inspirerad av serien och utökar den.



    Spelmekaniken i Trollhunters: Defenders of Arcadia är lätt att lära sig men utmanande att bemästra, med snabba strider i kombination med plattforms- och utforskningselement. Spelet erbjuder också en rad olika stridstekniker och specialgrepp, som svärdstrider och magiska trollformler, för att besegra fiender och ta sig fram i spelet.



    Grafiken i Trollhunters: Defenders of Arcadia är livlig och färgstark och fångar andan i den animerade serien. Karaktärerna och miljöerna är vackert detaljerade och designade, vilket gör spelet visuellt engagerande och spännande att spela.



    Dessutom har spelet ett fängslande soundtrack som fördjupar spelarna i spelets värld och atmosfär. Röstskådespelet, som levereras av originalrollerna från serien, ger spelet ett djup och ökar spelarens koppling till karaktärerna och historien.



    På det hela taget är Trollhunters: Defenders of Arcadia ett engagerande och uppslukande actionäventyrsspel som fans av serien och genren kommer att gilla. Spelets unika berättelse, charmiga grafik och episka soundtrack gör det till ett måste för alla som vill uppleva actionäventyr i en färgstark, magisk värld.

    Läs mer

    De bästa priserna för Trollhunters Defenders of Arcadia

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Trollhunters: Defenders of Arcadia

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev