Eneba COM
 
 

Köp MechWarrior 5 Mercenaries - Heroes of the Inner Sphere

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    MechWarrior 5 Mercenaries - Heroes of the Inner Sp here är en expansion för den populära MechWarrior-serien. Den här expansionen tillför en mängd nytt innehåll till spelet, inklusive nya mechs, nya piloter, nya kontrakt och ett helt nytt spelläge.



    I det nya karriärläget kan du starta en karriär som MechWarrior som medlem i ett av huvudhusen eller fortsätta dina framsteg efter kampanjen. Du kan låsa upp fem olika karriärvägar när du går vidare i ett äventyr som utspelar sig i en mängd nya världar, var och en med sina unika utmaningar och möjligheter.



    Expansionen lägger också till totalt sju nya mechs i spelet. Dessa inkluderar Corsair, Champion, Charger, Hatamoto-Chi, Vulcan, Dervish och Marauder II. Varje mech har sina unika styrkor och svagheter, vilket gör dem idealiska för olika typer av uppdrag och strider. Expansionen lägger också till totalt 50 nya varianter för mecharna i spelet.



    Expansionen innehåller också nya kontrakt, som Breachhead, där du förbereder marken för en fullskalig planetinvasion.



    Med en uppsjö av nytt innehåll som tar spelet till nästa nivå och mångdubblar dina strategiska alternativ är MechWarrior 5 Mercenaries - Heroes of the Inner Sphere ett måste för alla fans av spelet.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : MechWarrior 5: Mercenaries

    De bästa priserna för MechWarrior 5 Mercenaries Heroes of the Inner Sphere

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om MechWarrior 5 Mercenaries - Heroes of the Inner Sphere

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev