Instant Gaming EU
 
 

Köp Risk of Rain 2: Survivors of the Void

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Expansionen Survivors of the Void för Risk of Rain 2 ger spelet en helt ny dimension. Med nya spelbara karaktärer, föremål, fiender och en helt ny scen är den här expansionen fullproppad med spännande innehåll.



    Den första nya karaktären är Void Fiend, en melee-fokuserad överlevare som snabbt kan närma sig fiender och utdela massiv skada. Den andra nya karaktären är Railgunner, en överlevare på distans som kan utlösa förödande attacker på avstånd. Båda karaktärerna har sina egna unika förmågor och spelstilar, vilket ger ännu mer variation till den redan mångsidiga listan av spelbara karaktärer i spelet.



    Expansionen introducerar också nya områden att utforska, inklusive Aphelian Sanctuary, Sulfur Pools och Siphoned Forest. Spelarna kommer att behöva använda alla sina färdigheter och taktiker för att överleva och ta sig till slutet.



    Förutom de nya karaktärerna och scenerna innehåller Risk of Rain 2: Survivors of the Void även nya föremål och ny utrustning. Föremål som korrumperats av Void är kraftfullare än sina normala versioner, men de kan också ha ytterligare krafter eller till och med fungera precis tvärtom mot vad de är tänkta att göra. Dessa ger spelet en ny nivå av komplexitet och öppnar upp en ny värld av möjligheter i Risk of Rain 2.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Risk of Rain 2

    De bästa priserna för Risk of Rain 2 Survivors of the Void

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Risk of Rain 2: Survivors of the Void

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev