Risk of Rain 2 annonserar sin 1.0-version

Risk of Rain 2 annonserar sin 1.0-version

Risk of Rain 2 som har funnits tillgängligt i Early Access i över ett år nu var ursprungligen planerat att släppa sin slutgiltiga verison i vår, men Hoopoo Games har beslutat sig för att skjuta på det. Vi visste i maj att Risk of Rain 2 skulle släppas i augusti och nu vet vi det exakta datumet eftersom utvecklarna nyss annonserat det. Den 11 augusti är det valda datumet för utgivningen av Risk of Rain 2 version 1.0 för PC. 

Annonseringen gjordes på spelets officiella sida i Steam. Du kan tänka dig att den här förseningen har något att göra med de senaste månadernas situation, men när utvecklarna annonserade förseningen i maj förklarade de att det inte hade med det att göra och att Risk of Rain 2 helt enkelt behöver lite mer polerande innan den slutgiltiga versionen är klar.

Med annonseringen av dess utgivningsdatum, har Hoopoo Games använt möjligheten att tacka spelarna som deltagit i Early Access och även prata om version 1.0 till konsolerna.

We’ve had great fun steering through Early Access together, and we will always be thankful for the patience and excitement our community has displayed. We will have more information on the Console launch of 1.0 in the future - but it should follow a very similar cadence to the previous console launches.

 

 

Risk of Rain 2 version 1.0 kommer självklart att komma med nytt innehåll, inkusive en ny överlevare, the Captain, en finalnivå och en finalboss, men även ett gäng nya föremål. Risk of Rain 2 är likt sin föregångare Risk of Rain, ett rogue-likt samarbetsspel med 1 till 5 spelare. Varje nivå är annorlunda och slumpmässigt genererad så att varje spel är unikt. Dessutom, desto mer tid som spelarna spenderar på en nivå för att exempelvis samla utrustning ju mer ökar svårigheten.

Om du gillar utmaningarna, så kommer du troligtvis att älska Risk of Rain 2 och du kan redan hitta det till bästa pris i vårt jämförelseverktyg.

  • Officiell webbplats : Risk of Rain 2
  • Kategorier : Action
  • Utgivare : Gearbox Software
  • Utvecklare : Hopoo Games
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Utgivningsdatum : 2020 borgemánnu 11
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev