Instant Gaming EU
 
 

Köp Outer Wilds - Echoes of the Eye

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Outer Wilds - Echoes of the Eye är en expansion som tar med spelarna på en mystisk resa genom ett nytt område i spelets universum och erbjuder en rad nytt innehåll och nyheter.



    Expansionen Echoes of the Eye lägger till en ny planet att utforska, som är höljd i mystik och full av hemligheter som väntar på att bli avslöjade. Den här planeten är olik alla andra i spelet, med unika miljöer och utmaningar som kommer att sätta spelarnas färdigheter på prov.



    Förutom den nya planeten innehåller expansionen också en rad nya mysterier att upptäcka. Dessa element har utformats för att utmana spelarnas förståelse av spelets universum och erbjuda nya insikter i berättelsen.



    Dessutom erbjuder expansionen nya spelmekaniker och funktioner som ger djup och komplexitet till spelets redan imponerande system. Dessa inkluderar nya verktyg och utrustning som spelarna kan använda för att utforska spelets universum mer effektivt, samt nya faror och hinder som de kommer att behöva övervinna.



    Expansionen The Outer Wilds - Echoes of the Eye är ett utmärkt tillägg till ett redan fantastiskt spel och erbjuder en rad nytt innehåll, nyheter och utmaningar.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Outer Wilds

    De bästa priserna för Outer Wilds Echoes of the Eye

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Outer Wilds - Echoes of the Eye

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev