Instant Gaming EU
 
 

Köp Colossal Cave

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ta en djupdykning i ett peka-och-klicka-äventyr från hjärnan bakom King's Quest och Phantasmagoria. Colossal Cave by Roberta Williams ger liv åt Will Crowthers och Don Woods klassiska textäventyr med hjälp av underbar handgjord t3D-grafik, autentiska grottor och ett stort underjordiskt system som är redo för dig att utforska.



    Colossal Cave är trogen sitt namn: denna fantastiska, till synes ändlösa grotta är full av hemligheter, snirkliga vägar och högar av skatter. Upptäck enorma underjordiska landskap, inklusive floder och vattenfall, och till och med dolda civilisationer. Möt potentiella allierade och fiender och välj hur du ska hantera dem. Det bästa av allt är att spelet med sina icke-linjära vägar har ett enormt återspelningsvärde. Du kan vandra runt i det i timmar och spela det på olika sätt varje gång.



    Utforska kilometerlånga grottor med 15 olika biom och massor av hemligheter att avslöja. Lös hjärnspännande pussel, undvik hårresande monster och hitta 20 olika prestationer att uppnå. Äventyr väntar dig djupt inne på Colossal Cave.

    Läs mer

    De bästa priserna för Colossal Cave

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Colossal Cave

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev