Instant Gaming EU
 
 

Köp Behind the Frame: The Finest Scenery

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Behind the Frame: The Finest Scenery är ett spel som låter spelarna uppleva naturens skönhet i dess mest autentiska form. Den här titeln har utvecklats av Silver Lining Studio och tar med spelarna på ett äventyr fullt av hisnande vyer och utmanande pussel. Spelarna kommer att utforska olika miljöer som bergskedjor, skogar, öknar och tundror samtidigt som de löser pussel på sin resa. Med spännande grafik som tillhandahålls av Unreal Engine 4-tekniken och fantastiska realistiska vädereffekter runt omkring dem, kommer de att färdas genom uppslukande landskap fyllda med en frodig flora som sträcker sig från vilda blommor till höga träd. Det medryckande soundtracket, komponerat av Schumacher Audio, förstärker ytterligare den atmosfär som även tillfälliga åskådare upplever!



    Historien i Behind the Frame: The Finest Scenery kretsar kring två karaktärer som heter Jingmai och Tinglin som tillsammans måste ta sig över gigantiska hinder i fyra olika regioner under sin resa, som tar dem genom pittoreska sevärdheter på nära håll eller via panoramautsikt på långt håll - och som verkligen förkroppsligar "the finest scenery" i sitt namn. Men förvänta dig mer än bara vackra vyer här då de blir medvetna om att något mörkt lurar under allt... Allt eftersom de tar sig fram genom nivåer som inte bara existerar inom utan även utanför själva verkligheten (tänk tidsresor) avslöjas fler sanningar och berättelsen tar överraskande vändningar på de livfulla platserna.



    Behind the Frame: The Finest Scenery är en perfekt blandning av estetisk skönhet, strategiskt tänkande och en fängslande berättelse som gör det lämpligt för spelare på olika nivåer. De som uppskattar äventyrsspel med unika världar att utforska bör inte leta längre - det här spelet kommer säkerligen inte att göra dem besvikna!

    Läs mer

    De bästa priserna för Behind the Frame The Finest Scenery

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Behind the Frame: The Finest Scenery

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev