Instant Gaming EU
 
 

Köp Ace Combat 7: Skies Unknown - Top Gun: Maverick Aircraft Set

  • PC
  • PS5
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ace Combat 7: Okända himlar - Top Gun: Maverick Aircraft Set är ett spännande expansionspaket som tar de ikoniska flygplanen från den kommande filmen Top Gun: Maverick-filmen till det populära flygstridsspelet. Setet innehåller tre legendariska stridsflygplan, vart och ett med sina egna unika egenskaper och funktioner.



    Det första flygplanet som ingår i setet är F-14 Tomcat, ett tvåsitsigt överljudsjaktplan som först introducerades av USA:s flotta på 1970-talet. Med sin distinkta swing-wing-design och kraftfulla motorer är F-14 välkänd för sin snabbhet, smidighet och exakta hantering.



    Det andra flygplanet i uppsättningen är F/A-18 Super Hornet, ett modernt hangarfartygsbaserat stridsflygplan som används flitigt av USA:s flotta och marinkår. Med sina avancerade avioniksystem och kraftfulla motorer kan Super Hornet utföra ett brett spektrum av uppdrag, inklusive luftstrid, luft-till-mark-attacker och spaningsuppdrag.



    Det tredje flygplanet i setet är F-35C Lightning II, ett femte generationens smygande stridsflygplan som utformades för att ersätta den åldrande F/A-18 Hornet och andra äldre stridsflygplan i USA:s militär. Med sin avancerade smygteknik, kraftfulla motorer och toppmoderna avioniksystem är F-35C ett av de mest avancerade stridsflygplanen i världen.



    Förutom de tre flygplanen innehåller Ace Combat 7: Skies Unknown - Top Gun: Maverick Aircraft Set även nya skins och emblem inspirerade av Top Gun-filmen, samt nya uppdrag och utmaningar som kommer att sätta dina flygfärdigheter på prov.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Ace Combat 7: Skies Unknown

    De bästa priserna för Ace Combat 7 Skies Unknown Top Gun Maverick Aircraft Set

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Ace Combat 7: Skies Unknown - Top Gun: Maverick Aircraft Set

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev