Eneba COM
 
 

Köp Sunday Gold

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Sunday Gold är ett turordningsbaserat äventyrsspel med peka-och-klicka-principen. Spelet kretsar kring en trio kriminella som jagar och avslöjar de mörka hemligheterna hos ett ondskefullt megaföretag och den ondskefulla miljardären som driver det.



    Spelets grafik är visuellt imponerande, med en färgstark och tecknad design som bidrar till spelets turbaserade stridsstämning. Nivåernas utformning är också anmärkningsvärd, med sin mörka och dystopiska berättelse, pussel och hemligheter som gör varje nivå givande.



    I det här spelet kommer du inte bara att möta fiender utan också bekämpa dina egna stressnivåer. När dina karaktärer upplever oroväckande och stressiga situationer kan de bli impulsiva och förlora sitt lugn. För att förhindra att detta händer måste du hantera dina karaktärers stressnivåer med hjälp av förbrukningsvaror och ledarskapsförmågor. Kom ihåg att om dina karaktärer tappar förståndet kommer uppdraget att misslyckas!



    Sunday Gold kan även spelas i singelspelarläge, även om spelet är utformat för att upplevas tillsammans med en partner. Spelet ger en utmärkt upplevelse för dem som gillar turordningsbaserade spel med en pusselspelstwist.



    På det hela taget är Sunday Gold ett trevligt och innovativt spel som ger en unik syn på pussel- och äventyrsspel. Med sin imponerande grafik i serietidningskonst, sitt spel för en spelare och sin engagerande nivådesign är det ett spel som måste spelas för fans av genren.

    Läs mer

    De bästa priserna för Sunday Gold

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Sunday Gold

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev