Instant Gaming EU
 
 

Köp Animal Doctor

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Animal Doctor är ett spel som låter spelarna utforska veterinärmedicinens värld. Spelet är ett unikt äventyr som låter spelarna delta fullt ut i förstapersonsläge efter att ha valt sina karaktärer i spelet. Som djurläkare har spelarna till uppgift att undersöka, behandla, utfodra och ta hand om en mängd olika djur, samtidigt som de förbättrar sina färdigheter och växer som veterinär. Spelet erbjuder också många spännande upplevelser, från att mata vilda djur till att rädda ankor.



    Animal Doctor är ett verkligt fängslande spel som ger spelarna en chans att uppleva veterinärmedicinens värld ur ett första personperspektiv. Spelet har en unik och fängslande berättelse med olika spännande uppgifter och uppdrag som är utformade för att testa spelarens färdigheter och förmågor. Som spelare får du i uppgift att diagnostisera och behandla olika djur, allt från husdjur till vilda djur, vart och ett med sina unika hälsoutmaningar. I Animal Doctor får spelaren också uppleva glädjen i att mata och ta hand om djur, med många specialuppgifter som är utformade för att hjälpa dem att växa och förbättra sina färdigheter. Från att mata vilda djur till att rädda skadade ankor, ger spelet många realistiska upplevelser som garanterat kommer att utmana och glädja spelare i alla åldrar. Med möjligheten att välja sin spelkaraktär kan spelarna dessutom helt och hållet fördjupa sig i spelet, ta på sig rollen som veterinär och leva ut sin dröm om att ta hand om djur.



    Sammantaget är Animal Doctor ett utmärkt spel som ger en realistisk och engagerande upplevelse för spelare som är intresserade av veterinärmedicin. Spelet är perfekt för djurälskare, blivande veterinärer eller helt enkelt de som letar efter en intressant och unik spelupplevelse. Med sin fängslande berättelse, spännande uppgifter och realistiska djurinteraktioner kommer spelet garanterat att ge många timmars lärorikt och underhållande spelande för spelare i alla åldrar.

    Läs mer

    De bästa priserna för Animal Doctor

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Animal Doctor

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev