BG PPC IG EN
 
 

Köp Wild West Dynasty

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Utforska den vilda västern på 1800-talet i detta äventyr med öppen värld. Wild West Dynasty sätter dig i rollen som en ensam cowboy som bestämmer sig för att börja ett nytt liv när han hittar en övergiven ranch. Att reparera och utöka den blir starten på ett unikt äventyr i en farlig värld.



    Du kommer att ha mycket få inkomstkällor i början. Jaga djur och sälj deras kött och läder för att tjäna lite pengar och betala för de material du behöver. Du kommer att behöva försvara din egendom från banditer och andra hot. Efter en tid kommer du att skapa en lämplig plats att bo på, och sedan kan du tänka dig att förvandla den till något annat. Din ranch kommer att locka till sig andra bosättare, och förr eller senare kan din bosättning förvandlas till en blomstrande stad. Dina alternativ är oändliga i det här spelet när du väljer din egen väg i livet.



    Det kommer definitivt att kräva mycket arbete och lite tur, men om du är tillräckligt ihärdig kan du till och med skapa din egen Wild West Dynasty.

    Läs mer

    De bästa priserna för Wild West Dynasty

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Wild West Dynasty

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev