Instant Gaming EU
 
 

Köp MachiaVillain

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    MachiaVillain är ett spel som hämtar inspiration från populära skräckfilmer och väcker dem till liv med en strategisk twist. Spelet är utvecklat av Wild Factor och utgivet av Good Shepherd Entertainment och placerar spelaren i rollen som en skurk som måste bygga sin egen herrgård, fylla den med monster, sätta upp fällor för potentiella offer och slutligen utrota dem. Spelarna måste följa skräckfilmsreglerna om de vill få ett rykte och gå vidare i spelet.



    I början av spelet får spelaren en nedsliten herrgård, några monster och några resurser för att börja bygga sitt onda imperium. Allt eftersom spelet fortskrider måste spelaren utöka sin herrgård, rekrytera nya och farligare monster och sätta upp en mängd olika fällor för att locka till sig intet ont anande offer. Olika fällor fungerar bäst för olika typer av offer, så det är upp till spelaren att experimentera och hitta de bästa kombinationerna för sin herrgård. Spelarens främsta mål är att bli ökänd genom att döda så många offer som möjligt. Att döda utan strategi kan dock leda till att man åker fast av polisen eller andra brottsbekämpande organ, vilket kan vara skadligt för spelarens framsteg. För att undvika att bli upptäckt måste spelaren noggrant tajma sina attacker, göra sig av med kropparna på rätt sätt och hålla bevisen gömda. Dessutom måste spelaren hålla sina monster glada och välmatade för att undvika att de vänder sig mot spelaren; om man inte gör det kommer monstren att lämna eller attackera spelaren.



    MachiaVillain är ett extremt engagerande och lättillgängligt skräckspel som är lätt att ta till sig men svårt att lägga ner. Spelets grafik och ljuddesign är förstklassig, vilket bidrar till den övergripande uppslukande upplevelsen av spelet. Spelets anpassningsbara alternativ gör det möjligt för spelaren att bygga sina drömmars herrgård med en rad olika alternativ. Kombinationen av att bygga en herrgård, ta hand om monster och hantera resurser samtidigt som man förbereder sig för attacker gör att spelarna aldrig kommer att bli uttråkade. Med över 50 olika offertyper att eliminera och flera olika sätt att bygga herrgården och utföra mord, erbjuder MachiaVillain oändlig återspelbarhet. På det hela taget är MachiaVillain ett måste för skräckfantaster och de som gillar ett strategiskt förvaltningsspel med en twist.

    Läs mer

    De bästa priserna för MachiaVillain

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om MachiaVillain

    • Teknisk information

    • Kategorier : Simulering , Strategi , Sandbox
    • Utgivare : Good Shepherd Entertainment
    • Utvecklare : Wild Factor
    • Läge(n) : Solo
    • Utgivningsdatum : 2018 miessemánnu 16
    • Systemkrav
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev