Instant Gaming EU
 
 

Köp Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk är ett fängslande och utmanande dungeon crawler-spel som utvecklas och publiceras av NIS America, Inc. Handlingen utspelar sig i en liten stad som ligger ovanför en invecklad labyrint som också kallas Labyrinth of Refrain. Spelarna tar på sig rollen som Dusk Witch Dronya, som anländer till staden med sina marionett-soldater och ger sig ut för att söka och hitta en artefakt som är begravd djupt inne i labyrinten. När spelarna reser genom den underjordiska labyrinten möter de farliga varelser och unika utmaningar när de strävar efter att avslöja labyrintens hemligheter.



    Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk är starkt beroende av turordningsbaserade strider, där spelarna styr en grupp karaktärer som strider mot monster som bor i labyrinten. I striden kan spelarna välja mellan ett brett utbud av alternativ, inklusive attacker, färdigheter, magi och föremål, för att utplåna sina fiender. Spelarna kan också anpassa sina karaktärer och vapen eller kombinera dem till nya och mer kraftfulla. Spelets dynamiska svårighetsgrad ser till att spelarna alltid är engagerade, eftersom den anpassar sig efter spelarnas nivå, med mer utmanande fiender som dyker upp när spelarna når högre nivåer. En av de unika funktionerna i spelet är möjligheten att skapa och anpassa marionetter som allierade, en funktion som gör det möjligt för spelarna att anpassa sig till olika situationer och skapa tekniker som är skräddarsydda för deras spelstilar. Spelet har också en fascinerande berättelse som är sammanvävd med intriger, hemligheter och dolda artefakter som spelarna kan avslöja och upptäcka. Spelet är fängslande med djupa och välplanerade berättelser, exceptionell grafik och ljudeffekter som ökar uppslukande upplevelsen. Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk är ett spel som ger spelarna många timmars underhållning och utmaningar när de utforskar labyrinten och försöker avslöja hemligheterna i den underjordiska labyrinten.



    Sammanfattningsvis är Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk ett spel som har den perfekta balansen mellan utmaning och spänning och som skapar en unik och fängslande spelupplevelse. Spelet erbjuder exceptionell turordningsbaserad strid, en djup och engagerande berättelse, fantastisk grafik och ett anpassat marionettallierat system, vilket gör det till ett av de mest underhållande och spännande dungeon-crawler-spelen på marknaden. Med sitt höga återspelningsvärde och oändliga möjligheter att skapa anpassade marionetter kan spelarna fördjupa sig i det här spelet i flera timmar i sträck. Det är ett spel som måste spelas för alla som gillar äventyr och letar efter ett spel som är både utmanande och spännande.

    Läs mer

    De bästa priserna för Labyrinth of Refrain Coven of Dusk

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev