Instant Gaming EU
 
 

Köp Travellers Rest

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Travellers Rest är ett spel där spelaren får ta plats i rollen som värdshusvärd. Spelaren måste sköta sitt värdshus, bygga relationer med kunder och slutföra uppdrag för att tjäna pengar och gå vidare i spelet. Huvudmålet är att bli den mest framgångsrika värdshusägaren i hela Travellers Rest.



    Spelarna kan anpassa sina egna karaktärer, dekorera sina egna krogar, anställa personal och köpa förnödenheter för en mängd olika uppgifter. De måste också balansera mellan att tillhandahålla tjänster för gästerna och samtidigt hantera resurser effektivt så att de inte får slut på pengar. Det finns många händelser under varje säsong som kräver att spelarna tänker kreativt när det gäller hur de vill utveckla sin verksamhet.



    Världen på Travellers Rest erbjuder en uppslukande upplevelse när spelarna går vilse i dess fantastiska grafik tillsammans med charmig musik och ljudeffekter som ger atmosfären liv. Med över 50 unika NPC:er, hundratals föremål att samla och tillverka samt dussintals intressanta historier som väntar bakom varje hörn - Travellers Rest har något nytt för alla! Oavsett om du letar efter ett utmanande strategispel eller bara vill ha lite avkopplande underhållning - det här är värt din tid!

    Läs mer

    De bästa priserna för Travellers Rest

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Travellers Rest

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev