Eneba COM
 
 

Köp Foretales

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Foretales är en uppslukande kortbaserad berättande resa som utvecklats av den indie spelstudion Alkemi. Spelet utspelar sig i en magisk skog och har en rik och fängslande berättelse som utvecklas när spelaren går igenom spelet.



    Kärnan i Foretales är en kortlek som spelarna använder för att navigera i skogen, interagera med dess invånare och lösa pussel. Varje kort representerar en annan karaktär, plats eller föremål som spelarna kan använda för att gå vidare i spelet. Korten är vackert illustrerade och har en rad olika konststilar som fångar skogens nyckfulla och förtrollande natur.



    Spelet i Foretales är uppdelat i flera kapitel, där varje kapitel ger spelarna en unik uppsättning utmaningar och pussel att lösa. Spelarna måste noggrant hantera sin kortlek och använda dem strategiskt för att komma vidare i berättelsen och övervinna hinder. Spelet har också en mängd olika förgrenade vägar och val som gör att spelarna kan forma berättelsens riktning och bestämma sitt eget öde.



    En av de mest unika aspekterna av Foretales är det berättelsestyrda spelet. Spelet har en rik och engagerande historia som berättas genom en serie interaktiva kort. När spelarna går framåt i spelet kommer de att möta en mängd olika karaktärer, var och en med sin egen bakgrundshistoria och sina egna motivationer. De val som spelarna gör under spelets gång avgör hur historien utvecklas och leder slutligen till ett av flera olika slut.



    Förutom den fängslande berättelsen och spelet har Foretales också ett vackert och stämningsfullt soundtrack som perfekt kompletterar spelets konststil och miljö. Spelet är en riktig pärla för fans av kortspel, interaktiva berättelser och alla som letar efter en fängslande och uppslukande spelupplevelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för Foretales

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Foretales

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev