Instant Gaming EU
 
 

Köp The Planet Crafter

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Planet Crafter är ett spännande överlevnadsspel i en öppen värld som låter dig ge dig ut på ett utmanande äventyr för att förvandla en ogästvänlig planet till ett beboeligt paradis för mänskligheten. Ensam eller i samarbete med andra spelare samlar du resurser, bygger din bas och tillverkar verktyg för att avancera genom byggnadsnivåerna när du utforskar planeten ytterligare. Du kan använda en mängd olika verktyg för att terraforma planeten och se hur den utvecklas när den får syre, värme och tryck.



    Dina förändringar kommer att leda till att en mängd olika livsformer dyker upp och börjar befolka den tidigare karga marken. Du kan extrahera DNA från dem och blanda det för att skapa nya djur och växter och så småningom, om du arbetar hårt, kommer du att skapa en hel planet som kan härbärgera mänskligt liv.



    Planet Crafter har flera svårighetsgrader och låter dig fördjupa dig i ett spännande kooperativt äventyr som lämnar våldet åt sidan för att låta dig utforska en värld full av möjligheter. Välj svårighetsgrad och spela solo eller med upp till 10+ vänner i online-coop.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Planet Crafter

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om The Planet Crafter

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev