Instant Gaming EU
 
 

Köp Scott Pilgrim vs. The World: The Game

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Scott Pilgrim vs. The World: The Game är ett beat 'em up-spel med sidscrollning som är inspirerat av Scott Pilgrim-seriens serie och 2010 års filmatisering. Spelet utvecklades av Ubisoft Montreal och släpptes 2010, samtidigt som filmen släpptes. Det innehåller fyra spelbara karaktärer, däribland Scott Pilgrim, Ramona Flowers, Stephen Stills och Kim Pine, som kämpar sig igenom nivåer baserade på platser från serietidningen och filmen.



    Spelet påminner om klassiska arkadspel som Double Dragon och Streets of Rage. Spelaren måste kämpa sig igenom vågor av fiender och samtidigt samla mynt för att köpa uppgraderingar och hälsoeffekter. Varje karaktär har sin egen unika rörelseuppsättning och spelaren kan nivåhöja sig under spelets gång för att få nya förmågor. Spelet har också ett lokalt co-op-multiplayerspel som gör att upp till fyra spelare kan spela tillsammans på samma skärm. Ett av de utmärkande dragen i spelet är den färgstarka och retroinspirerade grafiken. Spelet har pixelkonst och chiptunemusik som perfekt fångar den nostalgiska känslan av klassiska arkadspel. Spelet innehåller också många referenser till serietidningen och filmen, med dolda påskägg och callbacks för fans att upptäcka.



    På det hela taget är Scott Pilgrim vs. The World: The Game en rolig och engagerande återgång till klassiska beat 'em-up-spel. Det fångar perfekt andan i serietidningsserien och filmen samtidigt som det levererar ett gediget spelande och minnesvärda karaktärer. Trots att spelet släpptes för över tio år sedan är det fortfarande ett måste för fans av serien och alla som vill ha en nostalgisk spelupplevelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för Scott Pilgrim vs. The World The Game

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Aktivera din kod på Ubisoft Connect.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Scott Pilgrim vs. The World: The Game

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev