Instant Gaming EU
 
 

Köp Chronicon

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Chronicon är ett snabbt actionrollspel i retrostil som utvecklats av Subworld. Spelet förflyttar spelaren till en fantasivärld där de följer historien om den sista fyren av hopp mot det mörker som har slukat landet. Spelet är utformat med en unik grafisk stil som påminner om retrospel, men det presenterar ändå en djup och spännande spelupplevelse.



    I Chronicon tar spelarna kontroll över en anpassningsbar hjälte som kämpar mot horder av genererade monster och fiender i olika miljöer. Fyra unika klasser finns tillgängliga: Templar, Warlock, Warden och Berserker. Varje klass kommer med en uppsättning unika förmågor och spelstilar, vilket gör att spelarna kan välja den klass som passar deras preferenser. Spelet har mer än hundra olika föremål och utrustning, inklusive legendariska föremål som ger kraftfulla effekter och som ytterligare berikar spelupplevelsen.



    Sammanfattningsvis är Chronicon ett underhållande spel som presenterar en unik blandning av gammaldags grafik och djupa spelsystem. Det slumpmässiga spelet, karaktärsanpassningen och de olika utrustningarna och klasserna ger en upplevelse som är unik och fräsch för varje spelomgång. Spelet erbjuder en utmanande spelupplevelse för de mer erfarna spelarna, medan den smidiga inlärningskurvan gör det tillgängligt även för nykomlingar. Om du letar efter ett snabbt rollspel med utmanande strider, ändlösa fängelsehålor och djupgående karaktärsanpassning är Chronicon spelet för dig.

    Läs mer

    De bästa priserna för Chronicon

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Chronicon

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev