Instant Gaming EU
 
 

Köp Vagante

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Vagante är ett spännande action-plattformsspel utvecklat av Nuke Nine. Det är utformat för att sätta erfarna spelare som är sugna på en stimulerande och utmanande upplevelse på prov. Spelets centrala tema är den permanenta döden, och det har procedurellt genererade nivåer som gör att spelet är fräscht och spännande varje gång det spelas. Dessutom kan spelarna välja att spela i samarbete med vänner antingen lokalt eller online, eller så kan de äventyra solo i detta exceptionella roguelike-inspirerade spel.



    När du börjar din resa i Vagante antar du rollen som en modig äventyrare som är fast besluten att utforska förrädiska fängelsehålor och avslöja hemligheterna i denna stora, mystiska värld. Målet med spelet är att navigera genom intrikata nivåer fyllda med fällor, pussel och många farliga fiender. Med varje lyckad resa får din karaktär värdefull erfarenhet och förmågor som hjälper honom i framtida strider. Det är dock viktigt att komma ihåg spelets funktion för permanent död, vilket innebär att ett ödesdigert misstag kan avsluta din karaktärs resa permanent och ta med sig alla framsteg som uppnåtts. För att öka återspelbarheten har Vagante på ett imponerande sätt ett procedurellt genererat kartsystem som håller spelet oändligt, dynamiskt och utmanande. Varje nivå genereras slumpmässigt, vilket garanterar att spelarna alltid får en ny upplevelse. Spelets svåra fiende AI bidrar till spelets utmaning, vilket gör det mer engagerande och givande att lyckas. Från skelett till goblins och magiker, du kommer att möta en mängd farliga fiender vars attacker du måste undvika eller blockera för att överleva. Det här spelets enastående stridsmekanism, i kombination med den fängslande handlingen, skapar en uppslukande atmosfär som kommer att hålla spelarna engagerade i flera timmar.



    Sammanfattningsvis är Vagante ett högklassigt plattformsspel som erbjuder spelarna en unik smakupplevelse. Från de procedurellt genererade nivåerna till den utmanande stridsmekanismen och den permanenta dödsfunktionen, är detta spel inget för den som är svag i hjärtat. Med sin imponerande grafik och uppslukande atmosfär är det inte konstigt att Vagante har lockat till sig en hängiven skara fans. Så om du är redo för en utmaning och har en passion för äventyr är Vagante det perfekta spelet för dig.

    Läs mer

    De bästa priserna för Vagante

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Vagante

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev