Instant Gaming EU
 
 

Köp Project Wingman

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Project Wingman är en spännande stridsflygsimulator som inte liknar någon annan! När du flyger genom luften på ett uppdrag att skydda hemlandet använder du dina avancerade flygkunskaper för att slå ut fiender.



    Spelet består av att slutföra olika uppdrag när du går framåt i spelet. Spelare kan också välja mellan ett stort antal olika stridsflygplan - från klassiska jetplan till futuristiska flygplan - för att ta itu med farliga fiender.



    Visuellt sett ser Project Wingman otroligt bra ut - med livligt detaljerade bilder som ger liv åt den realistiska världen. Spelets ljud bidrar till atmosfären med sitt pulshöjande soundtrack och effekter för en spännande upplevelse!



    Dessutom finns det ett dynamiskt kampanjläge som låter spelarna kämpa mot överväldigande odds för att nå seger. Det här läget innehåller också olika mål som kräver noggrann manövrering och strategiskt tänkande för att lyckas.



    På det hela taget kommer Project Wingman garanterat att tilltala alla fans av flygsimulatorer. Med sina intensiva hundstrider och spektakulära landskap kommer det garanterat att ge många timmars underhållning för både gamla och nya spelare!

    Läs mer

    De bästa priserna för Project Wingman

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Project Wingman

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev