Instant Gaming EU
 
 

Köp Stick Fight: The Game

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Stick Fight: The Game är ett actionfyllt flerspelarspel som utvecklats av Landfall West. Spelet bygger på det enkla konceptet att stavfigurer slåss mot varandra på olika arenor. Spelet är utformat för upp till fyra spelare och kan spelas både online och offline.



    Spelet har en mängd olika spellägen, bland annat Battle, Versus och Deathmatch. I Battle-läget måste spelarna använda en mängd olika vapen och föremål för att besegra sina motståndare, inklusive pistoler, svärd, hammare och till och med gravitationspistoler. I Versus-läget kan spelarna slå sig ihop och slåss mot andra lag av spelare, medan spelarna i Deathmatch-läget måste döda så många fiender som möjligt inom en given tidsgräns.



    Spelet har ett intuitivt och lätt att lära sig kontrollsystem som möjliggör flytande rörelser och responsiv handling. Grafiken är enkel, med en minimalistisk stil som betonar spelet framför den visuella fideliteten. Spelets fysiksystem är också anmärkningsvärt, eftersom föremål och vapen reagerar realistiskt på spelets miljö och spelarens handlingar.



    Stick Fight: The Game har en stor och aktiv spelargrupp och spelet uppdateras ofta med nya funktioner, vapen och kartor. Spelare kan anpassa sina karaktärer med olika färger och kläder, vilket ökar spelets återspelbarhet.



    Spelets ljudeffekter och musik bidrar också till helhetsupplevelsen, med iögonfallande och uppsluppna melodier som matchar spelets snabba action.



    På det hela taget är Stick Fight: The Game ett roligt och beroendeframkallande flerspelarspel som bjuder på många timmars underhållning. Det är ett utmärkt val för spelare som gillar actionfyllda spel med humoristisk och tecknad grafik.

    Läs mer

    De bästa priserna för Stick Fight The Game

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Stick Fight: The Game

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev