Instant Gaming EU
 
 

Köp Totally Accurate Battle Simulator

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Har du någonsin velat ställa ninjor mot vikingar? Kanske riddare mot pirater? Eller stridsvagnar mot musketörer? Nu kan du göra det med Totally Accurate Battle Simulator, en fysisk stridssimulering som driver med andra stridssimulatorer. Så om du någonsin har velat veta vem som skulle vinna i en hypotetisk kamp mellan X och Y är det här INTE sättet att ta reda på svaret!



    Totally Accurate Battle Simulator låter dig använda inte bara historiska krigare utan även fantasy-, myt- och skräckkaraktärer. Det finns två sidor, röd och blå, som var och en består av små fysikbaserade ragdolls med insektsögon. Välj terräng och se kropparna flyga när de två sidorna går på varandra!



    Du kan spela i kampanjläget där du måste besegra en viss fraktion med hjälp av enheter som du väljer, eller så kan du spela i flerspelarläget och slåss mot en annan spelares enheter. Eller om du bara vill se arméer krossa varandra kan du prova Sandbox-läget för obegränsat med pengar för att köpa alla enheter du vill. Om det inte räcker kan du skapa dina egna anpassade enheter genom Unit Creator i spelet och dela dem med andra.



    Totally Accurate Battle Simulator låter dig avgöra urgamla debatter om vem som vinner i en strid, på det roligaste sättet!

    Läs mer

    De bästa priserna för Totally Accurate Battle Simulator

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Totally Accurate Battle Simulator

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev